Nyhet hos Spotify gir bedre kvalitet

Senast uppdaterad: March 1, 2017.

spotify nyhet

Vi elsker å få vite om spennende nyheter som kommer innen verden av musikk, denne gangen også innen verden av teknologi. Spotify, som de aller fleste kjenner godt til idag har blitt til en ledende aktør innen streaming av musikk. De har derimot stor konkurranse rundt seg, noe som selvsagt sørger for at de konstant presser seg selv til å fornye seg selv. Det er veldig tydelig da Spotify nå skal komme med et helt nytt tilbud som alle musikkentusiaster uten tvil vil sette stor pris på.

Spotify Hi-Fi kommer

Spotify skal nemlig lansere en helt ny tjeneste som har fått navnet Spotify Hi-Fi. Dette er en tjeneste som vil by på komprimering av musikken som skal streames og vil samtidig by på musikk i CD- kvalitet. Dette er helt klart et tegn på at de går etter konkurrenten deres “Tidal” og Spotify Hi-Fi kan også se ut som det vil bli til et billigere alternativ enn hva Tidal kan by på. Det er ikke helt sikkert enda hva prisen vil ligge på, men det har blitt meldt om priser på både 10, 7,5 og 5 dollar av brukere på Reddit.

Dette nye Hi-Fi tilbudet vil dukke opp som en slags oppgradering for et Spotifty abbonoment. Dette vil altså koste noe mer enn hva en allerede betaler for et Premium abbonoment hos Spotify. Da Spotify mest sannsynlig ikke har bestemt seg for noen konkret pris enda, kan vi gå ut fra at de utforsker terrenget for å komme frem til en rimelig pris å tilby sine kunder. Reddit brukerne som har oppdaget dette nye tilbudet har med andre ord ikke fått tilgang til dette nye produktet helt enda, de har rett og slett oppdaget tilbudet inne i Spotify appen.

spotify hifi

Spotify har heller ikke kommentert noe om denne saken og har kun annonsert at de tester ut ulike, nye produkter som de jobber med. Om vi går ut fra at priser for Spotify Hi-Fi vil bli 10 dollar, betyr det at det vil være en dobling av den månedlige prisen som abbonenter betaler idag. Dette tilsvarer omtrent 200 kroner her i Norge. Konkurrenten Tidal tilbyr sin tjeneste med akkurat denne prisen for tiden og det at det kan være antydning til en lavere pris fra Spotify vil nok skape enda større konkurranse. Vi ser frem til å finne ut mer om Spotify sitt nyester prosjekt, hva kunder kan forvente av tilbudet og hva slags priser vi vil se.