Om Oss

Senast uppdaterad: August 19, 2016.

Her på CDplanet vil du finne en sammensveiset gjeng som har en ting (eller flere) til felles, nemlig at vi elsker musikk! Sammen har vi bestemt oss for å dele videre vår kunnskap og våre historier til andre musikkelskere som deg som kikker innom her. Vi vil dele både kunnskap om musikkens historie, ulike musikksjangere som vi er opptatte av og også informasjon om ulike instrumenter.

I tillegg til dette vil CDplanet fungere som en slags åpen side hvor lesere, venner av oss, andre kollegaer og familie vil også kunne skrive. Med dette håper vi på å klare å skape et musikksamfunn på nett som kan være med på å lære andre nye ting, informere andre og ikke minst inspirere andre. Dette er vi helt sikre på vil fungerer utrolig bra da landet vårt er fylt med musikk-entusiaster, akkurat som oss.

Noe som kanskje vil overraske mange er at det kun er 2 av teamet vårt på hele 15 stykker som har en utdanning som er musikkrelatert. Vi andre har kun samlet sammen kunnskap og informasjon gjennom egne opplevelser og egen interesse. Derfor er vi et perfekt team som har bred kunnskap om et variert og spennende tema som musikk, velkommen til oss!

cdplanet gruppe medarbeidere musikk