Høyttaler og forsterkere

God musikk og god lyd

God musikk og god lyd hører sammen. Valg av høyttaler og forsterkere vil ha mye å si for lydbildet. Så bruk tid på å velge det utstyret som passer deg og din konto og få gode tips hos oss i CD Planet. Her kan du også diskutere med andre musikkelskere og utveksle erfaringer dere i mellom. Så får du gode innspill før du til sist tar det viktige valget selv. Les våre guider og tips så er du godt forberedt.

Lydanlegg har mye å si, og bruker du penger på et godt anlegg vil det vare mye lenger. Få tips og utveksle erfaringer på CD Planet.

Lyd som bærer

Valg av riktig høyttaler og forsterkere vil ha mye å si for hvor god lyd du får. Store høyttalere og gode forsterkere er det beste musikk vet. Ta kvalifiserte valg for bedre lyd.

Er du usikker er det alltid godt å få råd. Eller kanskje du har erfaringer som du vil dele med andre? Begge deler kan du gjøre på CD Planet. Vi tar musikk på alvor og har utviklet et musikksted på nett for alle som elsker musikk.

For alle musikkelskere

God lyd og alt annet som har med musikk å gjøre finner du hos oss på CD Planet. Vi tar musikk på alvor og hos oss kan du diskutere kg lære mer om musikk og musikkhistorie. Vi er et samfunn som elsker musikk og som ønsker alle. Ekkoene uansett hva du kan selv. Så besøk oss nå for nyheter og tips.

CD Planet gir alle som er glade i musikk et sted og samles. Utveksle dine erfaringer og vær først ute med siste nytt. Informasjon om lanseringer og anmeldelser får du jevnlig, og også nye vinkler på gamle klassikere. Hos oss er det god takhøyde så sjekk hva som trender i våre fora akkurat nå.